Ακυρώθηκε το 1ο φεστιβάλ «Ταράτσα στα δυτικά»

0

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου και η Aντιδημαρχία Πολιτισμού, με αίσθημα ευθύνης ακολουθούν τα νέα δεδομένα, προτάσσουν πάνω απ όλα την δημόσια υγεία και την ασφάλεια των πολιτών και ανακοινώνουν με λύπη την ακύρωση και των 17 μεγάλων εκδηλώσεων του 1ου Φεστιβάλ «Ταράτσα στα Δυτικά». Το φεστιβάλ ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί όλο το Σεπτέμβριο, στην ειδικά διαμορφωμένη μοντέρνα αστική ταράτσα του υπερσύχρονου Πολυλειτουργικού Κέντρου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, επί της οδού Μοναστηρίου 417.

«Έχοντας επίγνωση της κατάστασης που βιώνει η χώρα μας λόγω της πανδημίας του covid – 19 και με πλήρη συναίσθηση του μεγέθους της ευθύνης, ανακοινώνουμε τη ματαίωση του 1ου Φεστιβάλ «Ταράτσα στα Δυτικά», καθώς κυρίαρχο ζήτημα για όλους μας είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Ελπίζουμε πως σύντομα, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα βρεθούμε όλοι μαζί κάτω από τον έναστρο ουρανό για να απολαύσουμε τις μοναδικές βραδιές πολιτισμού που μας επιφυλάσσει ο νέος θεσμός του Δήμου μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός.

«Η εποχή και τα γεγονότα, μας επιβάλουν να βρισκόμαστε σε εγρήγορση και να αναπροσαρμόζουμε συνεχώς τα πλάνα μας. Προέχει σίγουρα η ασφάλεια των πολιτών, αλλά εμείς οι άνθρωποι που πιστεύουμε στην δύναμη της τέχνης και στις θεραπευτικές διαστάσεις που μπορεί να έχει στους ανθρώπους – ειδικά αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε- δεν το βάζουμε κάτω. Σήμερα δυστυχώς θα πρέπει να ακυρώσουμε το νέο μας αυτό φεστιβάλ αλλά σήμερα κιόλας καθόμαστε στο τραπέζι να οργανώσουμε τις νέες μας δράσεις, με βάση τα καινούργια δεδομένα» δήλωσε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Αθηνά Παμπουκίδου, τονίζοντας ότι τ ο «Φεστιβάλ Ταράτσα στα Δυτικά», μπορεί να μην ξεκινάει φέτος λόγω της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης που ζούμε αλλά με την ευχή ότι σύντομα η κρίση αυτή θα ξεπεραστεί δεσμευόμαστε ότι θα επανέλθουμε για να φωτίσουμε και να δροσίζουμε τα επόμενα καλοκαιρινά μας βράδια στον δήμο μας.»

 

Γράψτε την άποψη σας

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.