ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ανδρουλάκης κατά Τσίπρα: “Γραφικός και πλαστογράφος του Α. Παπανδρέου”

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον πως αντιγράφει τον Ανδρέα Παπανδρέου. Είναι η πολλοστή φορά από τις αρχές της εβδομάδας που οι δύο πολιτικοί αρχηγοί ξιφουλκούν δημοσίως για την «ιδιοκτησία» του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας στο OPEN κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για «γραφικότητα» και για «πλαστογράφηση» στις αναφορές που κάνει στον Ανδρέα Παπανδρέου, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την αντιπαράθεση λίγο πριν τις εκλογές τις 21ης Μαΐου. Παράλληλα εξαπέλυσε βέλη κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας πως δεν τον ήθελε αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ, ενώ τον κατηγόρησε πως «έχει στήσει ένα παρακράτος και κανείς δεν λέει τίποτα».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης παρομοίασε τον Αλέξη Τσίπρα με τη λαϊκή φράση «με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω», σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «έλεγε “Πινοσέτ” και “Θάτσερ” τον Γιώργο Παπανδρέου και ήθελε να βάλει φυλακή τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Όμως, τώρα λέει τα καλύτερα και για τους δύο».

«Ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε μια παγκόσμια εμβέλεια. Ανήκει στην ιστορία, στη δημοκρατική προοδευτική ιστορία του ελληνικού λαού. Αλλά από αυτό, στο να πηγαίνουμε στην πλαστογράφηση, όπως κάνει ο κ. Τσίπρας, καταντάει γραφικό. Εγώ ηγούμαι του κόμματος που ίδρυσε ο Α. Παπανδρέου και ο Αλέξης Τσίπρας ηγείται του κόμματος που πήγε να τον βάλει φυλακή», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ανδρουλάκης.

 

Αφήστε μια απάντηση