ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκάλυψη: Ο Σταθάκης είχε υπογράψει το πολεοδομικό σχέδιο για το Κόκκινο Λιμανάκι

Στην αυθαίρετη δόμηση στο Μάτι, επιχείρησε να ρίξει την ευθύνη για τα δεκάδες θύματα της καταστροφικής πυρκαγιάς η κυβέρνηση. Μόνο που η έγκριση του πολεοδομικού σχεδίου στο Κόκκινο Λιμανάκι, φέρει την υπογραφή Γιώργου Σταθάκη…

Την ώρα που ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, τα έβαζε με τους πολίτες και τις ευθύνες τους για τα αυθαίρετα που έχουν χτίσει στο Μάτι και την Ραφήνα, κλείνοντας την πρόσβαση στην θάλασσα, φαίνεται πως δεν γνώριζε οτι με απόφαση της ίδιας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στις 24 Μαρτίου 2017, εγκρινόταν το πολεοδομικό σχέδιο στην περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι στο Μάτι. Εκεί δηλαδή, όπου δεκάδες άνθρωποι χάθηκαν από τις φλόγες της καταστροφικής πυρκαγιάς. Και αυτή η απόφαση που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβέρνησης, έφερε την υπογραφή του Γιώργου Σταθάκη.

Την ίδια στιγμή, προφανώς μη γνωρίζοντας και ο ίδιος, ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ζητά να ερευνηθούν όλες οι άδειες δόμησης στην περιοχή. Τραγική ειρωνεία. Στο συγκεκριμένο ΦΕΚ που δημοσιεύει το site parakritika.gr υπάρχουν δημοσιευμένες αποφάσεις και του δικού του Υπουργείου!

Η εφημερίδα της Κυβέρνησης με ημερομηνία 24 Μαρτίου 2017 με την οποία εγκρίνεται το πολεοδομικό σχέδιο τμήματος της περιοχής Κόκκινο Λιμανάκι και το οποίο φέρει την υπογραφή Γιώργου Σταθάκη:

Ολο το ΦΕΚ της απόφαση Γιώργου Σταθάκη για το Πολεοδομικό Σχέδιο στο Κόκκινο Λιμανάκι.

Πηγή: Αποκάλυψη: Ο Σταθάκης είχε υπογράψει το πολεοδομικό σχέδιο για το Κόκκινο Λιμανάκι | iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση