Ασπίδα για τον Εμπορικό κόσμο η διοίκηση Κωνσταντίνου Ζέρβα

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

0

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από τότε που ανέλαβε την διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας και οι συνεργάτες του προχώρησαν σε σημαντικές ενέργειες για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Αυτό άλλωστε είχε υποσχεθεί και στην συνεδρίαση του δ.σ όταν είχε παρουσιάσει τις προτεραιότητες της νέας διοίκησης.

Εκεί είχε μιλήσει για Καθαριότητα με πρώτο μέλημα μία πόλη καθαρή, για Ασφάλεια όπου στόχος είναι η καθημερινή συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. αλλά και ο επαρκής φωτισμός παντού ώστε να μειωθεί δραστικά η παραβατικότητα και η εγκληματικότητα, για Κυκλοφοριακό και μετακινήσεις όπου τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά καθώς Τσιμισκή, Λ. Νίκης,  Δωδεκανήσου, Φράγκων και άλλοι πολυσύχναστοι δρόμοι καθαρίζουν συνεχώς από διπλοπαρκαρισμένα και παρανόμως σταθμευμένα αυτοκίνητα, για το Παραεμπόριο όπου το φαινόμενο αυτό θα καταπολεμηθεί με στόχο την προστασία των υγιών επιχειρήσεων.

Τι πέτυχαν αυτά τα πρώτα μέτρα; Σίγουρα, σύμφωνα με ανθρώπους του εμπορικού κόσμου, να δημιουργήσουν ένα αίσθημα ασφάλειας ότι υπάρχει μια δημοτική αρχή που με σοβαρότητα σκύβει πάνω στα προβλήματα της αγοράς όπως ειπώθηκε και στην συνάντηση που είχε με προεδρείο του ΕΒΕΘ ο δήμαρχος της πόλης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Αυτά τα ζητήματα υπάρχουν στην ατζέντα της νέας δημοτικής αρχής όπως τόνισε ο δήμαρχος κ. Κωνστνατίνος Ζέρβας στην τηλεφωνική συνέντευξη που ακολουθεί:

 

Βέβαια το ζητούμενο για την Θεσσαλονίκη είναι πολύ μεγάλο αν πούμε ότι σιγά σιγά αφήνουμε πίσω μας την κρίση και έρχεται η ανάπτυξη. Όπως προτείνεται και από επιστημονικούς φορείς η Θεσσαλονίκη έχει μεγάλες προκλήσεις μπροστά της για να φτάσει τα υψηλά στάνταρ της οικονομικής ανάπτυξης.

Θα πρέπει να αξιοποιήσει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα όπως την Ενίσχυση της γεωστρατηγικής δυναμικής της πόλης, με αναβάθμιση του ρόλου του λιμένα και του αεροδρομίου σε κόμβους διεθνούς εμβέλειας όπως είχε υποσχεθεί και η Κυβέρνηση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Γράψτε την άποψη σας

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.