ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι Αγάπης σε 1000 δημότες στρώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου

 

Με το σύνθημα “Όλοι έχουν μια θέση στην καρδιά μας – Κανείς μόνος – Κανείς αποκλεισμένος” ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου παραθέτει Γεύμα Αγάπης ανήμερα των Χριστουγέννων στις 12.00 μ.μ., ανοίγοντας τις πύλες του κλειστού Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (ΔΑΚ Ευόσμου, οδός Γοργοποτάμου & Εθν. Αντιστάσεως γωνία) σε 1000 δημότες και ιδιαίτερα σε αυτούς που δοκιμάζονται από την κρίση. Πρόκειται για ακόμη μια κοινωνική πρωτοβουλία του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου που σαν στόχο έχει τη συμπαράσταση και τη στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων του δήμου προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί τα Χριστούγεννα.

“Αυτά τα Χριστούγεννα ανοίγουμε τις καρδιές και τις αγκαλιές μας σε όλους τους συνανθρώπους μας που θέλουν να γιορτάσουμε όλοι μαζί με χαμόγελο και ελπίδα τη γέννηση του Θεανθρώπου” τονίζει ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας. “Στόχος μας είναι αυτές τις γιορτινές ημέρες οι συνάνθρωποί μας που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης να μην αισθανθούν μόνοι τους και να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα χωρίς στερήσεις” επισήμανε ο κ. Σούλας, απευθύνοντας κάλεσμα στους πολίτες να παραβρεθούν στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι που διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου στο ΔΑΚ Ευόσμου, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας μερίμνησε για την άρτια οργάνωση του Χριστουγεννιάτικου γεύματος, το οποίο θα συνοδεύεται από πλούσιο εορταστικό μενού με εδέσματα, γλυκά και κρασί. Παράλληλα για τη διευκόλυνση της μετάβασης των δημοτών στο ΔΑΚ Ευόσμου, ο Δήμος εξασφάλισε τη μεταφορά τους με λεωφορεία, τα οποία θα ξεκινήσουν στις 11.30 π.μ. με αφετηρία:

– Την εκκλησία Αγίου Γεωργίου στο Ελευθέριο

– Την εκκλησία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Ν. Κορδελιό.

Αφήστε μια απάντηση