ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δωρεά Βιβλίων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη από το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης…

Με στόχο την ενίσχυση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και την προαγωγή της γαλλικής λογοτεχνίας στο αναγνωστικό κοινό, ο Γενικός Πρόξενος της Γαλλίας και Διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης κ. Cristophie Le Rigoleur προχωρά στη δωρεά ενός σημαντικού αριθμού γαλλικών βιβλίων, τα οποία θα εμπλουτίσουν τις συλλογές της Βιβλιοθήκης.

Η παράδοση των βιβλίων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 10.00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57, Εύοσμος) παρουσία του Γενικού Πρόξενου της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη κ.  Cristophie Le Rigoleur, του Δημάρχου Κορδελιού-Ευόσμου κ. Πέτρου Σούλα και του Αντιδημάρχου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Γιάννη Καμαρινού.

Θα ακολουθήσει δίωρο εργαστήριο στο οποίο θα συμμετάσχουν οι μαθητές του 3ου Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου. Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη γαλλική ταινία “Une vie de chat” και στη συνέχεια να συμμετάσχουν σε σχετικό εκπαιδευτικό παιχνίδι.

 

Αφήστε μια απάντηση