Δρόσος Τσαβλής: Προσφυγή στη δικαιοσύνη εναντίον όσων τον κατηγόρησαν

0

«Δεν υπάρχει άλλος δρόμος πιο έντιμος και καθαρός από την προσφυγή στη δικαιοσύνη». Με αυτό το σχόλιο στην επίσημη  σελίδα του στα κοινωνικά δίκτυα, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης κ. Δρόσος Τσαβλής αναγγέλλει την προσφυγή του στην δικαιοσύνη για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Σύμφωνα με τα γραφόμενα του, είναι δεδομένο ότι μήνυση θα κατατεθεί και κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα, ο οποίος ήταν εκ των πρωταγωνιστών των προσώπων που αναφέρθηκαν στο όνομα του κ. Τσαβλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Συκοφαντικά αναφέρθηκε το όνομά μου ως δήθεν εμπλεκόμενου σε σκανδαλώδεις πράξεις που αντίκεινται στον Νόμο, τους κανονισμούς που διέπουν το ιατρικό λειτούργημα, την ανθρώπινη συνείδηση και την πολιτική ηθική.
 
Τις προηγούμενες ημέρες έσπευσα να εξηγήσω δημοσίως πως οι κατηγορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για το πρόσωπό μου είναι ανυπόστατες και κακόβουλες.

Σήμερα ανακοινώνω πως θα κινηθώ και δικαστικά, ώστε όσοι με ενέπλεξαν σε σκάνδαλο περί τους εμβολιασμούς να κληθούν να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.

 Έχω πλήρη πεποίθηση πως η Ελληνική Δικαιοσύνη θα αποκαταστήσει την βλάβη που έχει αδίκως προκληθεί στην προσωπική μου αξιοπρέπεια, την επαγγελματική μου υπόσταση και την πολιτική μου θέση – βλάβη που δεν άφησε ανεπηρέαστο τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που με την ψήφο των συμπολιτών μου υπηρετώ»

 

Γράψτε την άποψη σας

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.