Ε-Fit Soma, το υπερσύγχρονο στούντιο εκγύμνασης της Θεσσαλονίκης

0

Θέλετε να γυμναστείτε πολύ γρήγορα και αποδοτικά εξοικονομώντας χρόνο και κόπο; Τότε δεν έχετε παρά να γνωρίσετε το e-Fit Soma είναι στούντιο εκγύμνασης μέσω ηλεκτρομυικής διέγερσης EMS Training (Electro Muscular Stimulation) με πιστοποιημένους εκπαιδευτές. Η Πόπη Δούνου, πρώην αθλήτρια στίβου (100μ.) στην ομάδα του ΠΑΟΚ και μέλος στην σκοπευτική λέσχη ΕΛΠΣ και στην Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος είναι η ιδιοκτήτρια του e-fit soma και μιλά στην ιστοσελίδα μας για την γυμναστική, το πόσο απαραίτητη είναι αυτή στην ζωή μας, αλλά και το τι εκφράζει το e-fit soma ένα υπερσύγχρονο στούντιο εκγύμνασης, το οποίο διατηρεί η ίδια.

-Τι παρέχει το Studio e-fit Soma;
Το στούντιο E-Fit Soma είναι στούντιο εκγύμνασης μέσω ηλεκτρομυικης διεγερσης. EMS Training. Είναι μόνο 20’ εκγύμναση μια η δυο φορές τη βδομάδα όπου η κάθε φορά ισοδύναμει με 4 ώρες κλασσικης προπονησης! Δημιουργεί κατά την διάρκεια του 20λεπτου 36.000 μυικες συσπασεις πάνω στα γκρουπ των μυών,δεν αγγίζει ζωτικά όργανα -γι’αυτο είναι απόλυτα ασφαλές -και μας γυμνάζει γρήγορα και αποδοτικά! Είμαστε οι μόνοι στην Ελλάδα με αυτή την High Tech E-Fit Infinity συσκευή διότι είναι ασύρματη, χωρίς καλώδια και επιτρέπει ταυτόχρονη εκγύμναση δυο ατόμων!  www.e-fitsoma.gr


-Πώς λειτουργεί η εκγύμναση μέσω ηλεκτρομυϊκης διέγερσης;

Η όλη φιλοσοφία της ηλεκτρομυικης διεγερσης προέρχεται από τα μηχανήματα φυσιοθεραπείας έτσι λοιπόν η επιστήμη έχει εφεύρει μια συσκευή ώστε να μπορεί να γυμνάζει τα γκρουπ των μυών γρήγορα και αποδοτικά! Μικρής ποσότητας ρεύμα περνάει μέσω ηλεκτροδιων φόρωντας μια ειδική στολη και τοποθετώντας την ασύρματη συσκευή έχουμε το ρεύμα στη στολη μέσω ραδιοκυμάτων και χωρίς καλώδια! Δεν είναι παθητική αλλά ενεργητική γυμναστική. Έτσι λοιπόν μπορούμε να δημιουργήσουμε το ασκησιολογιο που επιθυμούμε και να το προσαρμόσουμε ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός!

-Η προπόνηση EMS είναι πιο αποτελεσματική συγκριτικά με μια συμβατική εκγύμναση; Αν ναι, γιατί;
Είναι περισσότερο αποτελεσματική κ γρήγορη διότι έχουμε έτοιμες τις μυϊκές συσπάσεις μέσω της ηλεκτροδιεγερσης. Έτσι εξοικονομούμε χρόνο και κόπο. Επίσης φτάνει στα βαθύτερα στρώματα των μυών εκεί όπου ούτε η κλασική προπόνηση μπορεί και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό όπου συνεχίσει να λειτουργεί μέσα μας τις επόμενες δυο μέρες.

-Είναι ασφαλές;
Με έναν πιστοποιημένο εκπαιδευτή είναι απόλυτα ασφαλές εφόσον τηρούνται οι κανονισμοί ασφαλείας και η σωστή ενημέρωση στους πελάτες μας.

-Σε ποιους απευθύνεται;
Aνεξαρτήτως ηλικίας και φύλλο σε όποιον:

  • θέλει να γνωρίσει έναν νέο, καινοτόμο και αποτελεσματικό τρόπο άσκησης
  • είναι επαγγελματίας αθλητής και θέλει να αυξήσει την απόδοσή του
  • θέλει να γυμναστεί αλλά έχει περιορισμένο χρόνο
  • θέλει να βελτίωσει την εξωτερική του εμφάνιση και να αισθάνεται καλύτερα
  • πάσχει από παχυσαρκία
  • είναι μια νέα μητέρα, που θέλει να συσφίξει το σώμα της ξανά
  • έχει πρόβλημα κυτταρίτιδας
  • υποφέρει από προβλήματα μέσης λόγω κακής στάσης σώματος
  • θέλει να ενδυναμώσει τους ασθενείς μύες του
  • υποφέρει από προβλήματα αρθρώσεων

-Ποιες μυϊκές ομάδες γυμνάζει;
Όλες τις μυϊκές ομάδες! Είμαστε οι μόνοι στην Ελλάδα όπου έχουμε ηλεκτρόδια και για τους μυες της γάμπας.

-Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσει κάποιος που θέλει να ξεκινήσει προπόνηση EMS;
Μπορεί να έρθει να κάνει μια ολοκληρωμένη δοκιμαστική συνέδρια ΜΟΝΟ στα 10€ ώστε να δει την διαδικασία και να τα οφέλη της ηλεκτρομυικης διέγερσης.

Η ιστοσελίδα μας: www.e-fitsoma.gr
Facebook: E-Fit Soma Πόπη Δούνου
Instagram:e_fit_soma.poppydounou
Τηλ: 6944 264166 / 2311267 404

 

Γράψτε την άποψη σας

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.