ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ένας εμπνευστής και σωστός επαγγελματίας στον συνδυασμό της “Επιχειρηματικής Ανανέωσης”

Όταν ένας αγαπητός στην κοινωνία της Βέροιας, και όχι μόνο επιχειρηματίας, αποφασίζει να ασχοληθεί με τα «κοινά» δεν μπορεί παρά μόνο να δημιουργεί μία νότα αισιοδοξίας. Κι αυτό είναι σίγουρα ένα ελπιδοφόρο μήνυμα..

Ο λόγος για τον Στέλιο Ζιαμπούλη, ο οποίος συμμετέχει στο μεταποιητικό τμήμα του ψηφοδελτίου της “Επιχειρηματικής Ανανέωσης” με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Μπίκα.

Ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από μία ομάδα νέων αλλά και έμπειρων επιχειρηματιών που συγκροτούν μία κίνηση με νέες ιδέες και προτάσεις για το Επιμελητήριο Ημαθίας.

Για την πολύχρονη προσφορά του Στέλιου Ζιαμπούλη στην τοπική κοινωνία και στον επιχειρηματικό κόσμο δεν αρκούν λίγες γραμμές.

Άνθρωπος εργατικός, μετρημένος, σωστός επαγγελματίας έχει κερδίσει την συμπάθεια των συναδέλφων του. Ο γνωστός και ως «Ντίλιγκερ» με την επαγγελματική του ευσυνειδησία στον χώρο της διασκέδασης καθόρισε ολόκληρες γενιές. Από το 1983 στο Pierro που σήμανε την αρχή μιας πορείας και μετέπειτα στο Κάστρο, στο Δήθεν, στο Αρχοντικό, στο Άρωμα και τώρα στην Ελιά επηρέασε και ενέπνευσε κινούμενος σ’ ένα δύσκολο χώρο, αποπνέοντας αυτοπεποίθηση αλλά και κερδίζοντας τον σεβασμό των ανταγωνιστών του!!

Αυτή την καθολική εκτίμηση στο πρόσωπο του εκτίμησε και ο επικεφαλής του συνδυασμού  “Επιχειρηματική Ανανέωση” κ. Γιώργος Μπίκας αναγνωρίζοντας την αποτελεσματικότητα του, την κοπιαστική του επαγγελματική αξιοσύνη, με το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τα κοινά, σε θέματα ανάπτυξης και πολιτισμού.

«Στόχος μας είναι το Επιμελητήριο να γίνει πραγματικός συμπαραστάτης στον καθημερινό αγώνα κάθε επιχειρηματία, κάθε επαγγελματία. Να λειτουργεί ως ανεξάρτητος τοπικός αναπτυξιακός και επιστημονικός φορέας στον χώρο της ανάπτυξης, αλλά και στον χώρο της επιστήμης και της έρευνας. Με επικεφαλής τον φίλο Γιώργο Μπίκα είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή ενωμένοι να αναβαθμίσουμε τον θεσμό, ώστε να λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης, προσφέροντας οφέλη στα μέλη του και την τοπική μας οικονομία» δηλώνει ο Στέλιος Ζιαμπούλης στο κάλεσμα που απευθύνει σε συναδέλφους του και επιχειρηματίες να στηρίξουν την υποψηφιότητα του.  

Αφήστε μια απάντηση