ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημέρωση δημοτών για τα ογκώδη αντικείμενα!!

Σας ενημερώνουμε ότι, όσοι από τους δημότες μας επιθυμούν να διαθέσουν ογκώδη αντικείμενα (έπιπλα, στρώματα, ηλεκτρικές συσκευές κλπ) και κλαδιά – χόρτα που προκύπτουν από κηπουρικές εργασίες πρέπει να επικοινωνούν με το τμήμα Καθαριότητας του δήμου Βέροιας.

Η εναπόθεση των παραπάνω απορριμμάτων κατά βούληση σε πεζοδρόμια, σε κοινόχρηστους χώρους, δίπλα σε κάδους απορριμμάτων κλπ, δημιουργεί προβλήματα ρύπανσης της περιοχής και θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Η συλλογή των ογκωδών αντικειμένων και των κλαδιών – χόρτων θα πρέπει πάντα να γίνεται σε συνεννόηση με την υπηρεσία, ώστε να μη δυσχεραίνεται το έργο της αποκομιδής των απορριμμάτων και να διατηρείται η πόλη καθαρή που αποτελεί και τον κοινό μας σκοπό.

Επισημαίνεται ότι απαγορεύεται η τοποθέτηση κλαδιών ή χόρτων εντός των κάδων διότι μειώνεται η χωρητικότητα τους για τη διάθεση των οικιακών απορριμμάτων.

Γι’ αυτό λοιπόν θυμηθείτε την επόμενη φορά που θα θελήσετε να πετάξετε ογκώδη αντικείμενα και κλαδιά – χόρτα (αφού τοποθετηθούν σε σακούλες ή γίνουν δεμάτια) να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία Καθαριότητας στο τηλέφωνο 2331350634 για τον προγραμματισμό της συλλογής τους.

«Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το σήμερα ένα καλύτερο αύριο …»

Ο Αντιδήμαρχος
Καθαριότητας – Ανακύκλωσης – Περιβάλλοντος & Πολ. Προστασίας – Ζωικής Παραγωγής – Προστασίας & Περίθαλψης Αδεσπότων Ζώων
Παπαδόπουλος Βασίλειος

Αφήστε μια απάντηση