ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσκεψη του Αν. Υπουργού Γ. Τσιρώνη στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Συνεπής στην υπόσχεσή του ο τ. Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και νυν Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιάννης Τσιρώνης επισκέφτηκε χτες τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, όπου είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει το πρόβλημα της δυσοσμίας που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Ο κ. Τσιρώνης συναντήθηκε νωρίς το πρωί στο δημαρχείο με τον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρο Σούλα και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Κ. Σωτηράκη, Λ. Ναθαναηλίδη και Θ. Παπαδόπουλο και στη συνέχεια συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο επισκέφτηκε διάφορες περιοχές του δήμου, όπου εστιάζεται το πρόβλημα της δυσοσμίας.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων διαβεβαίωσε πως όσα είχαν συμφωνηθεί στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε αρχές Νοεμβρίου στο Υπουργείο Περιβάλλοντος στην Αθήνα για την αντιμετώπιση του προβλήματος της δυσοσμίας θα υλοποιηθούν άμεσα, με προτεραιότητα την αναβάθμιση του σταθμού του Εθνικού Δικτύου Παρακολούθησης Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης που είναι εγκατεστημένος στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού, με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο.

Αφήστε μια απάντηση