ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Φιλανθρωπική βραδιά για το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου..

Η Oμάδα Στήριξης του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου διοργάνωσε πρόσφατα μια ιδιαίτερα λαμπερή βραδιά με μουσικοχορευτική διάθεση στο ανακαινισμένο Μακεδονία Palace! Συγκινητική ήταν η προσέλευση του κοινού της Θεσσαλονίκης που ανταποκρίθηκε με θέρμη και ενδιαφέρον στο κάλεσμα για τη στήριξη του έργου του Σωματείου. Ανάμεσά τους παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων καθώς και φίλοι και υποστηρικτές του Σωματείου.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκε ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, κ. Γιώργος Πρωτόπαπας, η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης των Παιδικών Χωριών SOS κα Ελπίδα Πανέρα καθώς και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Θεσσαλονίκης κ. Καλυψώ Γούλα, που απηύθυναν χαιρετισμό και αναφέρθηκαν στο έργο που γίνεται στη Θεσσαλονίκη. Στηρίζοντας έμπρακτα το έργο του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Άννα Αγγελίδου και ο αγαπημένος σε όλους κ. Γιάννης Σερβετάς έδωσαν το παρών, με στόχο την ευαισθητοποίηση, τη δραστηριοποίηση και την εθελοντική προσφορά.

Το μουσικό ταξίδι ανέλαβε η δεκαμελής μπάντα Fabulous & The Pretty Brass, που ξεσήκωσε στην κυριολεξία τους παρευρισκόμενους, που χόρευαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, μεταφέροντάς τους στις χρυσές δεκαετίες των 70s, 80s,90s! Την ιδιαίτερη βραδιά παρουσίασε γεμάτη ενέργεια και κοινωνική ευαισθησία η δημοσιογράφος Σοφία Τουντούρη. Η μαγεία της Άνοιξης δημιούργησε όμορφα συναισθήματα κι αναμνήσεις που θα συντροφεύουν τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, καθώς το καθαρό ποσό από τα έσοδα της βραδιάς δόθηκε για την κάλυψη των αναγκών τους.

Λίγα λόγια για τα Παιδικά Χωριά SOS
Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού SOS Children’s Villages International, που λειτουργεί σε 134 χώρες. Στην Ελλάδα, τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ειδικά αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο, που ιδρύθηκε το 1975 με σκοπό την προστασία των παιδιών, τα οποία για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών. Η προστασία και φροντίδα των παιδιών που ζουν στα Παιδικά Χωριά SOS προσφέρεται σε μακρόχρονη, συνεχή, σταθερή βάση. Ξεκινά από την παιδική ηλικία και συνεχίζεται έως ότου το παιδί, προετοιμασμένο κατάλληλα, ηθικά, κοινωνικά και επαγγελματικά, είναι ικανό να σταθεί μόνο του στην κοινωνία. Τα Παιδικά Χωριά SOS ανταποκρινόμενα στις ανάγκες που δημιουργήθηκαν από την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας και τη δραματική αύξηση των οικογενειών σε φτώχεια λειτουργούν εννιά Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας για τη στήριξη αυτών των οικογενειών.

Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο των Παιδικών Χωριών SOS και για τη συμβολή της εκδήλωσης στο έργο τους,
μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλ. 210-3313661-3 ή στο www.sos-villages.gr .

Αφήστε μια απάντηση