ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελληνική και Ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά πού θέλουμε!

Η φίλη μου η Ωραιοζήλη θα έχει 1 εκ των 4 σταυρών μου. Η νεαρά κυρία Μαρία – Ωραιοζήλη Φ. Κουτσουπιά είναι πολύ καλή μου φίλη εδώ και πολλά-πολλά χρόνια που την γνώρισα από κοινά και νεανικά μας μετερίζια και συνεργαστήκαμε σταθερά και σε λογική win-win (πάντα) σε αρκετά άρθρα (περίπου 20) και μεγάλα και μικρά φρέσκα και δημιουργικά πρότζεκτ (π.χ. κοινή μας παρουσία σε 2 συνέδριά ως ομάδα με ίδια θεματική). Καμάρι της Μακεδονίας μας, της Ημαθίας, της Βέροιας.

Είναι νέα Δικηγόρος, νέα Νομικός, νέα Επιστήμονας που σπούδασε στη Θεσσαλονίκη μας, είναι Διδάκτωρ της Νομικής της Αθήνας, έχει τρία μεταπτυχιακά, δυο στην Ελλάδα και ένα στο Βέλγιο, με εξειδίκευση σε διοικητικό δίκαιο, διεθνές δίκαιο και στο δίκαιο τεχνητής νοημοσύνης.

Αγαπάει την Οικογένεια και φτιάχνει ήδη την δικιά της. Δούλεψε νωρίς-νωρίς από νεαρά φοιτήτρια σε εταιρείες διαφήμισης στη Θεσσαλονίκη και όταν αποφοίτησε δούλεψε έξι χρόνια στην Ελλάδα σε μεγάλη Δικηγορική Εταιρεία της Αθήνας ώσπου έφυγε στις Βρυξέλλες το 2020…

Εκεί εργάστηκε σκληρά και πειθαρχημένα, αρχικά στο Νομικό Τμήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και εν συνέχεια σε σημαντικές Αμερικανικές Δικηγορικές Εταιρείες. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Από το 2022 είναι Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δικαίου Τεχνητής Νοημοσύνης ”Rythmisis” ενώ παράλληλα συνεχίζει να δικηγορεί και να είναι εξαιρετικά ενεργή στην Δημόσια Σφαίρα και την Κοινωνία των Πολιτών. Είναι Ακούραστή, Ανοδική, Αποτελεσματική.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι θα κάνει από σήμερα -και για 45 μέρες ακόμη- τον Αγώνα τον σωστό, τον καλό, τον ρομαντικό, για την Νέα Γενιά, για την Ελλάδα μας, για την Ε.Ε., για την μεγάλη, γαλάζια, Φιλελεύθερη – Πατριωτική – Ευρωπαϊκή μας παράταξη! Για όλα εκείνα τα Μεγάλα, τα Ωραία, τα ΑΛΗΘΙΝΑ που από κοινού αγαπάμε και πιστεύουμε! Dr. Μαρία – Ωραιοζήλη Φ. Κουτσουπιά, Νέα Δημοκρατία, Ευρωπαϊκό Λαικό Κόμμα (European People’s Party) λοιπόν… για μένα είναι ΞΑΚΑΘΑΡΟ!

Ανανέωση με Εμπειρία. 1 εκ των 4 σταυρών μου. Μέσα από την ΚΑΡΔΙΑ μου!

Υπογράφει ο Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς,
Επικοινωνιολόγος, Αρθρογράφος και Ραδιοφωνικός Παραγωγός

 

Αφήστε μια απάντηση