Ιγνάτιος Καϊτεζίδης προς εργαζόμενους: «Σας ευχαριστώ που δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό»

0

Μέσα σε κλίμα συναδελφικότητας, με αισιόδοξη διάθεση, πολλά χαμόγελα αλλά και στιγμές συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας των εργαζομένων του δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη. Η οικογένεια του δήμου έδωσε σύσσωμη το παρών – δήμαρχος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και εργαζόμενοι – σε μία εκδήλωση που έλαβε χώρα όπως κάθε χρόνο στο αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής». Ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης συγκίνησε με την επιλογή του να ξεκινήσει την εκδήλωση κάνοντας αναφορά στην απώλεια αγαπητών συνεργατών του δήμου και στον αδόκητο χαμό της καλής συναδέλφου και φίλης Ευγενίας Ράτσικα, προϊσταμένης της ταμειακής υπηρεσίας επί σειρά ετών. Στη μνήμη της προβλήθηκε βίντεο-αφιέρωμα και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Ακολούθησαν οι δημόσιες ευχαριστίες του δημάρχου προς τους εργαζόμενους για την άψογη συνεργασία τους, το επίπεδο δουλειάς και την αυταπάρνηση που επιδεικνύουν όταν οι συνθήκες το επιβάλλουν.
«Σας ευχαριστώ που δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό. Συνεχίζουμε δυναμικά, ενωμένοι σαν γροθιά για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος. Κάνοντας έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς που πέρασε με την επανεκλογή του στο τιμόνι του δήμου αλλά και τον νέο του ρόλο ως εκλεγμένου προέδρου της ΠΕΔΚΜ, ο κ. Καϊτεζίδης εμφανίστηκε βέβαιος ότι και το 2020 ο δήμος Πυλαίας- Χορτιάτη θα  είναι πρωταγωνιστής και πρωταθλητής καλών ειδήσεων. «Θέλουμε να διατηρήσουμε τον δήμο μας στο limit-up στο χρηματιστήριο της αυτοδιοίκησης. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε χρήσιμοι, με  έργα υποδομής για την εξυπηρέτηση των πολιτών στην καθημερινότητά τους και ταυτόχρονα μια αγκαλιά για όσους έχουν ανάγκη», συμπλήρωσε.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους οι εργαζόμενοι που συνταξιοδοτήθηκαν μέσα στην χρονιά. Τη βασιλόπιτα έκοψε ο δήμαρχος και το φλουρί έπεσε στη Διεύθυνση των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών  που περιλαμβάνει τα τρία ΚΕΠ του δήμου (Πανοράματος, Πυλαίας, Χορτιάτη) και το «έπαθλο» παρέλαβε η αρμόδια υπάλληλος Λένα Γιαννακοπούλου. Ακολούθησε η ψηφοφορία των υπαλλήλων για τον καθιερωμένο διαγωνισμό φωτογραφίας και βίντεο, ενώ στη συνέχεια έγινε η κλήρωση δώρων και δωροεπιταγών στους εργαζόμενους- ευγενική προσφορά των χορηγών της εκδήλωσης.

Γράψτε την άποψη σας

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.