ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: “Είναι ευθύνη της Εισαγγελίας να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα”

«Είναι ευθύνη της Εισαγγελίας να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των 212 – 213 που φαίνεται ότι έχουν ασελγήσει πάνω στο κορμάκι αυτού του μικρού κοριτσιού. Είναι ιερή υποχρέωση της ελληνικής δικαιοσύνης, αλλά και της ελληνικής πολιτείας να μην κουκουλωθεί κανένα όνομα και εξαφανιστεί από τις λίστες» τόνισε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, αναφερόμενος στο βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια.

«Νομίζω και είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι υπάρχουν στη δικογραφία πάνω από 1.500 σελίδες. Θα πρέπει να ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί οι παιδόφιλοι για να διαπομπευθούν πριν τιμωρηθούν από την δικαιοσύνη. Σε άλλες χώρες όπως η Αμερική και η Αγγλία ξέρετε υπάρχει online πλέον ποιος παιδόφιλος ζει και που» ανάφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Κικίλιας.

Και συνέχισε λέγοντας: «Ξέρουν οι οικογένειες ότι στο τάδε μαγαζί δουλεύει ένας παιδόφιλος, στη γειτονιά τους ζει ένας παιδόφιλος και είναι σωστό, είναι ο τρόπος να προστατεύσουμε τα παιδιά μας». Ο Βασίλης Κικίλιας τόνισε πως η ελληνική δικαιοσύνη και η ελληνική πολιτεία δεν επέτυχε να προστατεύσει τα παιδιά μας μέχρι σήμερα με τα στοιχεία τα οποία βγαίνουν στη δημοσιότητα και τα κυκλώματα τα οποία υπάρχουν.

Την αυστηροποίηση του πλαισίου ζήτησε μέσω του ΣΚΑΪ ο κ. Κικίλιας. «Είναι προφανές ότι πρέπει να αυστηροποιηθεί το πλαίσιο και, σας επαναλαμβάνω, βλέπετε ότι για «ψύλλου πήδημα» διαπομπεύονται και γίνονται βορά στα θηρία, για κάθε είδους απάτη, μικροαπάτη και λοιπά. Πόσο μάλλον για τους παιδοβιαστές, σκεφτείτε πώς αισθάνονται στη μέση ελληνική οικογένεια μια μάνα, ένας πατέρας αυτή τη στιγμή έχοντας δει όλα αυτά τα πράγματα.»

 

Αφήστε μια απάντηση