ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κορκίδης: «Το πρόγραμμα της ΝΔ είναι πιο κοντά στις ανάγκες των μικρομεσαίων»

«Το πρόγραμμα της ΝΔ μπορεί να είναι φιλόδοξο, αλλά είναι συνεκτικό και κοστολογημένο με σχέδιο μέτρου, λογικής και αποτελέσματος», σχολίασε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Βασίλης Κορκίδης. Μάλιστα ανέφερε πως το κυβερνητικό πλάνο της ΝΔ είναι πιο κοντά στις ανάγκες τρων μικρομεσαίων. «Χωρίς διλήμματα, οι μικρομεσαίοι της αγοράς το εμπιστεύομαστε και προσδοκούμε από την εφαρμογή του, τη πολυπόθητη βιώσιμη ανάπτυξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Ο σχεδιασμός του φορολογικού πλαισίου και του κοινωνικού κράτους φαίνεται να βρίσκεται σε πλήρη ισορροπία, με το πρώτο να τροφοδοτεί το δεύτερο, σε σταθερή βάση. Λιγότεροι φόροι και εισφορές, σημαίνει μεγαλύτερο εισόδημα, νέες επενδύσεις, πολλές και καλύτερες δουλειές με αξιοπρεπείς μισθούς.

Παράλληλα η αλληλεγγύη, η στήριξη της οικογένειας, η ποιοτική υγεία, παιδεία και ασφάλεια των πολιτών, είναι αυτονόητες συνθήκες ενός αποτελεσματικού και φιλικού κράτους για όλους τους πολίτες του. Η πολυπόθητη ανάπτυξη και η ανάταξη της μεσαίας τάξης θα έρθει ως αποτέλεσμα μίας συνολικής προσπάθειας, που μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτές οι εκλογές είναι κρίσιμες και οι περισσότεροι κατανοούμε πως μόνο το πρόγραμμα της ΝΔ μπορεί να μας οδηγήσει σε μία φωτεινή εποχή για την Ελλάδα.

Οι 16 βασικοί πυλώνες του προγράμματος της ΝΔ που πρέπει να γνωρίζουμε είναι: Ισχυρή ανάπτυξη με επενδύσεις, Δικαιότερη φορολογία, Εργασιακά δικαιώματα, Αξία στην ακίνητη περιουσία, Στήριξη της οικογένειας, αντιμετώπιση του δημογραφικού, Αλληλεγγύη σε όσους έχουν ανάγκη, Ποιοτική δημόσια υγεία, Ασφάλεια για όλους, Φύλαξη των συνόρων, μεταναστευτικό, Δημόσια σχολεία – πανεπιστήμια, Σύγχρονο Δημόσιο, Ουσιαστική αξιολόγηση, Προστασία περιβάλλοντος, παραγωγή, υποδομές και βιώσιμη ανάπτυξη, Αναγέννηση της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, Ολοκλήρωση των εθνικών μας υποδομών και η Ελλάδα να αποκτά φωνή στην Ευρώπη και τον κόσμο.

Ελπίζω οι υψηλές καλοκαιρινές θερμοκρασίες να μην εμποδίσουν την υψηλή συμμετοχή των ψηφοφόρων στις κάλπες της 7ης Ιουλίου, αφού τίποτα στις εκλογές δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Την επόμενη ημέρα των εθνικών εκλογών, εύχομαι ο σημερινός προεκλογικός “πυρετός”, να αντιστοιχεί στο ποσοστό νίκης του κόμματος μου και αισιοδοξώ στην ανάδειξη μίας ισχυρής και αυτοδύναμης σε βάθος τετραετίας Κυβέρνησης όλων των Ελλήνων…»

Αφήστε μια απάντηση