ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με επιτυχία παρουσιάστηκε η «Αυλή των Θαυμάτων» στο Ωραιόκαστρο

Εντυπωσίασαν με τις ερμηνείες τους και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας Ενηλίκων Ωραιοκάστρου «ΔιάΔραση», στην παράσταση «Η Αυλή των Θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλη, που παρουσιάστηκε σε συνεργασία μεταξύ της Αντιδημαρχίας Σύγχρονου Πολιτισμού, Εξωστρέφειας και Προστασίας των ζώων συντροφιάς και Φιλαρμονικής του Δήμου Ωραιοκάστρου και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Εν Δράσει».

Η παράσταση παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα στην Αίθουσα Πολιτισμού «Νέλλυ Δελή» στο Κτίριο «Παύλος Μελάς». Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη και όσοι πολίτες επιθυμούσαν προσέφεραν τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Το κοινό καλωσόρισε ο πρόεδρος του Συλλόγου «Εν Δράσει», Νίκος Πασσιάς. Ευχαρίστησε τον Δήμο Ωραιοκάστρου για τη συνεργασία και ανέφερε ότι μέσα από τέτοιες συνεργασίες ενισχύεται και αναδεικνύεται το πολιτιστικό έργο του τόπου.

Η αντιδήμαρχος Σύγχρονου Πολιτισμού, Εξωστρέφειας και Προστασίας των ζώων συντροφιάς και Φιλαρμονικής, Ευαγγελία Δρόσου, ανέφερε πως στις θεατρικές ομάδες του Δήμου Ωραιοκάστρου συμμετέχουν ταλαντούχοι δημότες που παρουσιάζουν σπουδαίο έργο. Ευχαρίστησε τους συντελεστές της παράστασης και την πρόεδρο της Κοινότητας Δρυμού, που συνέδραμε για την υλοποίηση της παράστασης.

«Η Αυλή των Θαυμάτων» αποτελεί ένα νεοελληνικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη που πρωτοπαρουσιάστηκε στις 18 Ιανουαρίου 1957 από το Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν» σε σκηνοθεσία του ίδιου και θεωρείται ένα από τα έργα που σημάδεψαν την πορεία του Ελληνικού Θεάτρου.

Την παράσταση σκηνοθέτησε η Βίκυ Γρηγοριάδου. Έπαιξαν οι Κωνσταντίνα Αποστολίδου, Κατερίνα Γρηγορίου, Παναγιώτα Ζδρώζη, Στέλλα Θεοχαρίδου, Γιάννης Καΐσίδης, Παναγιώτης Καναρίδης, Αναστασία Καντή, Δόμνα Κουτσουμπάκη, Ευγενία Λαλιώτη, Θεανώ Μητολίδου, Χρήστος Μπογδάνης, Μάκης Ναΐσίδης, Κορίνα Παυλίδου, Θανάσης Τσάνταλης, Κατερίνα Φρόνιμου, Φώτης Χατζόπουλος. Τα σκηνικά έκαναν οι Νίκος Μπόζας-Γιώργος Ντάφλος, τα κοστούμια η Αναστασία Καντή. Οργάνωση παραγωγής- φωτισμοί: Νίκος Πασσιάς. Παραγωγή: Πολιτιστικός Σύλλογος «Εν Δράσει». Διοργάνωση: Δήμος Ωραιοκάστρου.

Αφήστε μια απάντηση