ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με ποιότητα ο «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2017»..

Ο «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2017» που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά απο τον δήμο Ωραιοκάστρου και την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς. Στα πλαίσια αυτού του νέου θεσμού θα πραγματοποιηθούν θεατρικές παραστάσεις, μουσικές βραδιές, αφιερώματα στην παράδοση με τη συμμετοχή των πολιτιστικών συλλόγων του δήμου μας και μια μεγάλη συναυλία με τον γνωστό σε όλους μας, Μάνο Πυροβολάκη με δωρεάν είσοδο για το κοινό. Έως και τις 24 Σεπτεμβρίου όλος ο δήμος θα γίνει μια παρέα καθώς εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και στις τρεις δημοτικές ενότητες του δήμου μας προβάλλοντας έτσι τις ομορφιές του τόπου μας σε όλους τους επισκέπτες.

Στο μήνυμά του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης αναφέρει ότι στόχος μας, είναι να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας, όσο το δυνατόν περισσότερες και ποιοτικότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις σε μια προσπάθεια καταπολέμησης της δύσκολης καθημερινής πραγματικότητας, που βιώνουμε όλοι μας. «Για μια ακόμη χρονιά, έχουμε τη μεγάλη χαρά να σας παρουσιάσουμε ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο δήμος Ωραιοκάστρου και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς. Ανοίγουμε, λοιπόν, την αυλαία για τον Πολιτιστικό Σεπτέμβρη 2017 και σας προσκαλούμε όλους σε αυτό το πολιτιστικό ραντεβού για όμορφες βραδιές γεμάτες θέατρο, μουσική και χορό» τονίζει ο κ. Γαβότσης. «Η πόλη μας και φέτος, καταθέτει τη δική της πολιτιστική πρόταση, επιλέγοντας τον πολιτισμό ως ένα από τα πλέον ασφαλή μονοπάτια υπέρβασης κάθε κρίσης. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Ωραιόκαστρο θα γεμίσουν την καθημερινότητα μας με μουσικές, θεατρικές παραστάσεις, χορούς», αναφέρει από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς Πέτρος Αταμιάν και απευθύνει κάλεσμα προς όλους να επισκεφθούν το Ωραιόκαστρο. «Σας καλούμε να αφεθείτε σε αυτή την πολιτιστική πανδαισία ανενδοίαστα, αυθόρμητα και με οδηγό το ένστικτο και την καλή σας διάθεση, να στηρίξετε την προσπάθεια της πόλης μας να αναδειχθεί μέσα από την τέχνη και τον πολιτισμό», καταλήγει.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2017»
• Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017, Ώρα 20:30 – Μουσική Βραδιά: «ΠΑΤΗΡ, ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΠΝΕΥΜΑ», λίμνη Ωραιοκάστρου.
• Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017, Ώρα 21:00 – Συναυλία: ΜΑΝΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΑΚΗΣ Στον αύλειο χώρο του Κονταξοπούλειου Αθλητικό Κέντρο.
• Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017, Ώρα 20:30 – Μουσική Βραδιά: «ΧΙΛΙΕΣ ΦΩΝΕΣ» Στις κατασκηνώσεις Μελισσοχωρίου.
• Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017, Ώρα 20:30 – Μουσική Βραδιά: ΤΑΣΟΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ το Μεσαίο, στο Πνευματικό Κέντρο.
• Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017, Ώρα 20:30 – Θεατρική παράσταση: «ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΡΟΥΜΙ» το Δημοτικό Σχολείο Πενταλόφου.
• Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017, Ώρα 20:30 – Συναυλία με μουσικές και τραγούδια του Γιάννη Γεωργιλά «ΤΗ ΣΙΩΠΗ Ν’ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ», 3ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου.
• Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017, Ώρα 19:00 – Χορευτική Βραδιά: «ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ» στον αύλειο χώρο του Κονταξοπουλείου Αθλητικού Κέντρου.

Αφήστε μια απάντηση