ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Bazaar για το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου

Το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τη στήριξη του έργου του και σας καλεί σε ένα εορταστικό διήμερο γεμάτο εκπλήξεις. Το Bazaar θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 (11.00-19.00) και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017(11.00-17.00), στο ξενοδοχείο Electra Palace, Θεσσαλονίκη. Στο φετινό Βazaar θα βρείτε υπέροχες χειροποίητες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα στολίδια, λαχταριστές σπιτικές λιχουδιές, κοσμήματα, διακοσμητικά αντικείμενα, βιβλία και όχι μόνο, σε προσιτές τιμές.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 8/12 το πρωί η Χορωδία ΑΒ ΚΑΠΗ Νεάπολης -Συκεών θα ψάλλουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες ενώ το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι, μέλη του Κλασικού Ωδείου Ορφανίδου θα τραγουδήσουν για μικρούς και μεγάλους και θα γεμίσουν τις καρδιές μας με το γιορτινό πνεύμα. Επίσης την Παρασκευή 8/12 στις 20.30, φίλοι και φίλες μπορούν να απολαύσουν ένα χριστουγεννιάτικο βραδινό, με κρασάκι, συνοδεία ζωντανής μουσικής στην αίθουσα Βυζάντιο του ξενοδοχείου Electra Palace. Σας περιμένουμε όλους σε αυτήν την υπέροχη γιορτή για να στηρίξουμε το έργο του Σωματείου και να προσφέρουμε χαρά και αγάπη στα παιδιά!.

Λίγα λόγια για τα Παιδικά Χωριά SOS
Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού SOS Children’s Villages International, που δραστηριοποιείται σε 134 χώρες. Στην Ελλάδα, τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ειδικά αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο και ιδρύθηκε το 1975 με σκοπό την προστασία παιδιών, που στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών, προσφέροντάς τους ξανά τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια Μητέρα SOS, αδέλφια και ένα σπιτικό. Επιπρόσθετα, λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης, τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος λειτουργούν Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας σε εννέα σημεία σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την ενδυνάμωση των οικογενειών σε κρίση και την αποκατάσταση της ικανότητάς τους να ανταποκριθούν στις ανάγκες της καθημερινότητας, με τις δικές τους δυνάμεις και να αποτελέσουν ένα ασφαλές περιβάλλον φροντίδας για τα παιδιά.

Αφήστε μια απάντηση