ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετρό Εξάρχεια: “Το 2017 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν υπέρ του έργου”

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση για το μετρό στα Εξάρχεια, με τον Κώστα Μπακογιάννη να ρίχνει τα «βέλη» του κατά του ΣΥΡΙΖΑ στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. «Τα γραπτά μένουν» ανέφερε στην αρχή της παρέμβασης του ο Κώστας Μπακογιάννης, σημειώνοντας ότι «το 2017 κατά τη διάρκεια συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας για την Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, στην οποία σαφώς αναφέρεται ότι ο σταθμός 6 επί της πλατείας Εξαρχείων καλύπτει το σύνολο της πλατείας, η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ «Ανοιχτή Πόλη» ψήφισε υπέρ!».

«Μεταξύ αυτών που ψήφισαν υπέρ της μελέτης ήταν η Ανοιχτή Πόλη και ο κ. Ρήγας Αξελός, ενώ και ο κ. Πέτρος Κωνσταντίνου ψήφισε λευκό», σημείωσε ο κ. Μπακογιάννης. Επίσης, ο Κώστας Μπακογιάννης τόνισε ότι στις παρατηρήσεις που είχε επισημάνει τότε η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την μελέτη υπήρχαν ενστάσεις για σειρά θεμάτων, όχι όμως για τον σταθμό στην πλατεία Εξαρχείων.

Κλείνοντας, ο κ. Μπακογιάννης υπογράμμισε ότι με αυτά τα δεδομένα η «Ανοιχτή Πόλη» καλείται, πλέον, να εξηγήσει στους Αθηναίους, για ποιο λόγο άλλαξε γνώμη σε σχέση με το έργο του μετρό στην πλατεία Εξαρχείων. «Και πιο συγκεκριμένα γιατί το 2017 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν υπέρ του έργου, ενώ σήμερα που η κυβέρνηση άλλαξε είναι κατά», αναρωτήθηκε.

 

Αφήστε μια απάντηση