ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας είναι πλέον πρωθυπουργός υπό προθεσμία

«Ο κ. Τσίπρας είναι πλέον Πρωθυπουργός υπό προθεσμία» ήταν το σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ομιλία Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο. Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως «προσποιείται ότι δεν άκουσε τον κ. Καμμένο ο οποίος δημοσίως υποστήριξε ότι θα αποσύρει το κόμμα του από την Κυβέρνηση όταν φέρει την κύρωση της επιζήμιας συμφωνίας με τα Σκόπια στη Βουλή».

Οπως τόνισε ο κ. Τσίπρας «ισχυρίζεται ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια, ενώ έχει ήδη υπογράψει νέες περικοπές και νέους φόρους» και «παριστάνει ότι μάχεται την ακροδεξιά, ενώ συγκυβερνά μαζί της εδώ και τριάμισι χρόνια» για να συμπληρώσει: «Ο τραγέλαφος αυτός πρέπει επιτέλους να τελειώνει». Οπως υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει πια απαξιωθεί στη συνείδηση των πολιτών. Κανείς πια δεν τους πιστεύει, ό,τι και να υποσχεθούν. Το πρόβλημα των κυρίων Τσίπρα και Καμμένου δεν μπορεί να γίνει πρόβλημα της χώρας».

Σημείωσε με έμφαση πως «η Ελλάδα δεν αντέχει μία ακόμη περίοδο παρατεταμένης πολιτικής και οικονομικής αβεβαιότητας. Οι πολίτες ζητούν ένα αξιόπιστο κυβερνητικό σχέδιο για να γίνει καλύτερη η ζωή τους» για να καταλήξει ζητώντας εκ νέου να στηθούν κάλπες. «Οι εκλογές είναι η μοναδική διέξοδος για να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά. Όσο νωρίτερα γίνουν τόσο καλύτερο για την πατρίδα μας».

Αφήστε μια απάντηση