ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Δένδιας από το Κιλκίς: ”…δεν επιτρέπουμε σε κανένα να θεωρεί ότι αυτός έχει το μονοπώλιο της καρδιάς”

Μέγα πλήθος και μέγα πάθος… αντικειμενικά επιτυχημένη, από κάθε άποψη, η πρώτη προεκλογική εκδήλωση της φιλελεύθερης – πατριωτικής παράταξης του Κιλκίς και της Παιονία! Ήταν ολες και ολοι εκεί. Κανενα άλλο σχολιο και άλλη υποσημείωση! Ο Έλληνας ΥΠ.ΕΞ. και Βουλευτής της ΝΔ κύριος Νικόλαος Δένδιας μίλησε εκ βάθους καρδίας στην εκδήλωση της γαλάζιας διοικούσας επιτροπής της Ν.Δ. (ΔΕΕΠ – ΔΗΜΤΟ – ΟΝΝΕΔ) στο Κιλκίς για την κοπή της εορταστικής παραδοσιακής πίτας για το 2023 και μεταξύ άλλων, είπε:

«Εδώ σε σας, στους νεοδημοκράτες και τις νεοδημοκράτισσες, νιώθω σαν στο σπίτι μου. Γιατί αυτό το κόμμα είναι το σπίτι μου. Μεγάλωσα σε αυτό το κόμμα. Όπου κι αν είμαι, λέω πάντα ότι εμείς είμαστε ένα λαϊκό κόμμα, εμείς είμαστε ένα γνήσιο λαϊκό κόμμα, ένα κόμμα που νοιάζεται για τον άνθρωπο του μόχθου, για τον νοικοκύρη, για τον μικρό και μεσαίο επιχειρηματία, για όλους αυτούς που κρατάνε την κοινωνία. Λέω ακόμα ότι δεν επιτρέπουμε σε κανένα να θεωρεί ότι αυτός έχει το μονοπώλιο της καρδιάς. Καρδιά έχουν όλοι οι Έλληνες και η δικιά μας, η μπλε καρδιά, είναι μεγάλη και χτυπάει πάρα-πάρα πολύ δυνατά».

Σχετικά με την πρόταση που θα παρουσιάσει η κυβέρνηση στις ερχόμενες εκλογές, είπε ότι αυτή θα είναι καθαρή: «Θα πούμε στην κοινωνία ότι μας περιμένουν φουρτούνες, γιατί το ξέρει αυτό ο ελληνικός λαός, αλλά τις φουρτούνες δεν τις φοβόμαστε, μπορούμε να τις ξεπεράσουμε με την πρόταση που θα καταθέσουμε». Ο Υπουργός των Εξωτερικών Υποθέσεων και λαοφιλές, εξέχων και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Νικόλαος-Γεώργιος Σπ. Δένδιας (Βουλευτής Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών) παρουσίασε τους βασικούς άξονες της εξωτερικής πολιτικής και εξέφρασε την σταθερή πεποίθηση ότι “η Ελλάδα θα συνεχίσει και να μεγαλώνει και να ψηλώνει τα χρόνια που έρχονται”.

Ουσιαστικός και τεκμηριωμένος. Αναφέρθηκε στο δικό του έργο στο Υπουργείο Εξωτερικών εδώ και 3,5 χρόνια και ανέφερε τα εξής συνοπτικά και συγκεκριμένα: Έχω πραγματοποιήσει 244 επισκέψεις και περισσότερες από 300 συναντήσεις σε 81 χώρες. Εχω συναντηθεί με 112 ομολόγους του και με 19 από αυτούς ήταν η πρώτη φορά για Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών. Εχω υπογράψει 321 διεθνείς συμφωνίες και, όπως είπε, είναι οι περισσότερες στην ιστορία της χώρας. Έχω διανύσει αποστάσεις 1.108.000 χιλιομέτρων στον αέρα σαν να έχω ταξιδέψει τρεις φορές στο φεγγάρι.

YΓ: Πολλά θετικά να δώσω, ως Θωμάς, εύσημα με εκτίμηση και σεβασμό, στη άψογη οργάνωση και τον προγραμματισμό από τον γαλάζιο κύριο πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ, τους προέδρους ΔΗΜΤΟ, ΟΝΝΕΔ, ολα τα τα στελέχη και μέλη, γυναίκες και άνδρες, κάθε ηλικίας, από την πόλη μας και τα χωριά μας. Είτε 700 άτομα… είτε 1000, ισως έχει μικρή σημασια… σημασία έχει ότι νιώσαμε εξαιρετικά περήφανες και περήφανοι που ανήκουμε στην μεγάλη Φιλελεύθερη, Πατριωτική, Ευρωπαϊκή παράταξη! Ετούτη η γαλάζια πολυπληθής μάζωξη έμεινε στην Ιστορία… καλη προεκλογική μας περίοδο με Υγεία και Υπομονή!

Υπογράφει ο Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος και Ραδιοφ. Παραγωγός

 

Αφήστε μια απάντηση