ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ο Στανισλάφσκι σήμερα. Δουλεύοντας πάνω στις ρεαλιστικές επαφές. Θεωρία και πράξη»

Ο Όμιλος Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας μεριμνά πάντα για τα μέλη του και το φιλότεχνο κοινό, διοργανώνοντας ενδιαφέροντα σεμινάρια στο πλαίσιο του κύκλου θεατρικής μέθεξης «Λέξεις χωρίς σκέψη στον ουρανό δε φτάνουνε ποτέ».

Αυτή τη φορά έχουμε για σας Στανισλάφσκι. Ο επίσημος συνεργάτης και ερευνητής του Ινστιτούτου Γκροτόφσκι και διδάσκων στο ΑΠΘ, σκηνοθέτης Γιάννης Μήτρου θα μας μυήσει στον κόσμο του πρωτοπόρου του σύγχρονου θεάτρου με θεματική:

«Ο Στανισλάφσκι σήμερα. Δουλεύοντας πάνω στις ρεαλιστικές επαφές. Θεωρία και πράξη»

Σε ένα διήμερο σεμινάριο το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 17:30-21:00 και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 12:00-15:30 φυσικά στο θέατρο της Ραχιάς, που χάρη στον Όμιλο και στη δική σας στήριξη και παρουσία έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια σε κέντρο πολιτισμού.

Δηλώστε συμμετοχή στο 6936409883 (Άρης Ορφανίδης- υπεύθυνος πρότζεκτ) στέλνοντας με μήνυμα το ονοματεπώνυμο και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής η καλή σας διάθεση, ελαφριά ρούχα και παπούτσια. Όσοι είστε ηθοποιοί και δουλεύετε κάποιον ρόλο να έρθετε προετοιμασμένοι και δε θα χάσετε!

Για τα μέλη μας δωρεάν συμμετοχή!

Φέρτε τους φίλους μαζί σας για να γίνουν μέλη με ετήσια συνδρομή 10€ και να παρακολουθούν κι αυτοί δωρεάν τα σεμινάριά μας. Το σεμινάριο δεν απευθύνεται μόνο σε ηθοποιούς αλλά και σε όλους όσους αγαπούν το θέατρο.

#όποιος έχει βιντεοκάμερα και θα μπορούσε να τη φέρει για τη βιντεοσκόπηση του σεμιναρίου να το δηλώσει μαζί με τη συμμετοχή του στο παραπάνω τηλέφωνο#

Ακολουθήστε τη σελίδα μας για να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας:
https://www.facebook.com/veriartclub

Instagram: veriartclub

Πληροφορίες για τον εισηγητή: https://www.topikap.gr/post/%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%85-giannis-mitrou

Εκ μέρους του ΔΣ

Ο πρόεδρος Άρης Ορφανίδης

 

 

Αφήστε μια απάντηση