ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι βετεράνοι του Άρη αποφάσισαν να ακυρωθεί το φιλικό με τον ΠΑΟΚ

Οι βετεράνοι του Άρη αποφάσισαν να ακυρωθεί το φιλικό με τον ΠΑΟΚ στη μνήμη του Άλκη, εξαιτίας του ντροπιαστικού πανό που είχε υψωθεί στην Τούμπα. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των Βετεράνων του Άρη, Γιάννης Βένος, με προσωπική του τοποθέτηση ενημέρωσε τον κόσμο για την αναβολή του προγραμματισμένου φιλικού ανάμεσα σε παλαίμαχους των δυο ομάδων, με τους κιτρινόμαυρους βετεράνους να βγάζουν και επίσημη ανακοίνωση, ξεκαθαρίζοντας πως η ανάρτηση του πανό είναι η αιτία που δεν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Η ανακοίνωση των βετεράνων του Άρη:
«Το προγραμματισμένο τουρνουά κατά τής οπαδικής βίας, στη μνήμη του δολοφονηθέντος φιλάθλου του Άρη, Άλκη Καμπανού, μετά την χθεσινή κατάπτυστη ανάρτηση του πανό στην Τούμπα, αναβάλλεται, αφού ουσιαστικά με αυτήν την ανάρτηση κατέπεσε και ο λόγος διεξαγωγής του!

Όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Άρη, είμαστε πολύ λυπημένοι, αφού θέλαμε με την συμμετοχή μας στο τουρνουά, να τιμήσουμε την μνήμη του Αλκη, να περάσουμε ένα μήνυμα κατά της οπαδικής βίας, αλλά και να στείλουμε ένα μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης… ελπίζοντας πάντα ότι η θυσία του Άλκη, δεν θα πάει χαμένη… και ότι η πολιτεία θα εκμεταλλευθεί την ευκαιρία και θα πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την εξάλειψη τής βίας!!!

Όμως πριν αλέκτωρ λαλήσει, ήρθε η χθεσινή ανάρτηση, και μας γυρίζει και πάλι πίσω!!! Όμως εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση. Σε πρώτη φάση, θα πάμε όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές στην Βέροια, στο 40ήμερο μνημόσυνο του Άλκη, για να τιμήσουμε την μνήμη του, αλλά και να στηρίξουμε την οικογένεια, όσο εφικτό μπορεί να είναι αυτό. Και επίσης, θα προγραμματίσουμε ένα φιλικό στο Κλεάνθης Βικελιδης, για να τιμήσει όλη η οικογένεια του Άρη την μνήμη του Αλκη, και την οικογένειά του.

Του Άλκη πού η θυσία του συγκίνησε όχι μόνο την οικογένεια τού Άρη, αλλά και όλη την Ελλάδα! Τού Άλκη, πού είναι πια ένα σύμβολο για τον Άρη!».

Αφήστε μια απάντηση