ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση σπεύδει να εγκαινιάζει έργα άλλων…

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τα εγκαίνια του αεροδρομίου της Πάρου από τον πρωθυπουργό. Σε ανακοίνωση του τομέα Πολιτικής Νησιωτικών Χωρών του κόμματος αναφέρεται πως «ο πρωθυπουργός έσπευσε και πάλι στο Αιγαίο για να εγκαινιάσει ένα έργο, η ολοκλήρωση της κατασκευής του οποίου απλώς συνέπεσε με τις ημέρες της κυβέρνησης του».

Σε αυτό το πλαίσιο, κατηγόρησε την κυβέρνηση πως, αφού με την αρνητική για τα νησιά πολιτική της κατήργησε κάθε ευεργετικό μέτρο νησιωτικής πολιτικής σε βάρος της οικονομίας και του επιπέδου ζωής των νησιωτών μας, σήμερα σπεύδει να εγκαινιάζει έργα άλλων.

Στο ίδιο μήκος κύματος, υποστήριξε πως η κυβέρνηση αναλώνεται στις φιέστες εγκαινίων, «προσπαθώντας να δικαιολογήσει την αδράνειά της για το βάλτωμα των αναγκαίων έργων υποδομής στα νησιά μας, που οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ μεθοδικά προγραμμάτισαν, σχεδίασαν και δρομολόγησαν, εξασφαλίζοντας τις αναγκαίες χρηματοδοτήσεις, εφαρμόζοντας ήδη από το 2000 μια αναπτυξιακή νησιωτική πολιτική».

Στη συνέχεια, τόνισε πως «η πραγματικότητα της ολοκλήρωσης ενός τόσο σημαντικού έργου συλλογικής προσπάθειας, όπου το ΠΑΣΟΚ είχε μεγάλη συμμετοχή στον προγραμματισμό και την υλοποίηση του, έφθασε να ευτελίζεται και να γίνεται αντικείμενο άγριας αντιπαράθεσης μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ».

«Εκείνο που μετράει στην προκειμένη περίπτωση, είναι ότι ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε, ιδιαίτερα χρήσιμο για την Πάρο και την Αντίπαρο, αλλά και τα γύρω νησιά και καλείται η παρούσα κυβέρνηση με την πολιτική της να αξιοποιήσει τις μεγάλες δυνατότητες του νέου αεροδρομίου της Πάρου» καταλήγει το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του.

Αφήστε μια απάντηση