ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παυλίδης: Παρών στον αγώνα για ένα καλύτερο δήμο Βέροιας

Με δελτίου τύπου που έστειλε στα μέσα ενημέρωσης ο επικεφαλής της παράταξης “Συνδημότες” του δήμου Βέροιας Παύλος Παυλίδης, ξεκαθαρίζει ότι θα είναι παρών στις εκλογές για την αλλαγή στον δήμο Βέροιας. Η ανακοίνωση αναλυτικά:

“Δεν επιθυμώ να τρέχω πίσω από σενάρια, υποθέσεις και παραπληροφόρηση. Δυστυχώς αναγκάζομαι να διαψεύσω τα διάφορα σενάρια που με εμπλέκουν σχετικά με άλλες υποψηφιότητες ή με την μη κάθοδο μου στις επόμενες Δημοτικές εκλογές, γιατί το πράγμα έχει ξεφύγει. Ισχύουν λοιπόν όλα όσα έχω δηλώσει το προηγούμενο καλοκαίρι σε συνέντευξη τύπου και δεν έχει αλλάξει τίποτε απολύτως.

Ευπρόσδεκτοι και ικανοί όλοι όσοι θέλουν να αναμιχτούν με την τοπική αυτοδιοίκηση. Η θέση μου όμως είναι, ότι για να αλλάξει Διοίκηση ο Δήμος μας δεν χρειάζεται μια απλή πολιτική προσπάθεια και μόνο, αλλα μια δυναμική που θα προκύπτει μέσα από μια σειρά νέων στοιχείων (οργάνωση, όραμα, στόχοι, νέα άτομα, καθημερινότητα, μεταρρυθμίσεις, κλπ) για το αύριο του τόπου μας. Για όλα αυτά φυσικά απαιτείται η συσπείρωση και η ενωτική προσπάθεια. Ο συνδυασμός μας, οι ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ, αποτελείται από άτομα του ευρύτερου χώρου και τιμά την ψήφο όσων μας στήριξαν, μέσα από τους αγώνες του ως αντιπολίτευση στον Δήμο Βέροιας. Δίνουμε μάχες απέναντι στην σημερινή Διοίκηση του Δήμου κι έχουμε κυνηγηθεί με όλους τους τρόπους και μέσα, την ώρα που πολλοί ήταν απόντες. Το παρελθόν στον Δήμο, μας δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε για να αλλάξει η παρούσα Δημοτική Αρχή. Είναι κρίμα κι άδικο λοιπόν να χαθεί κι αυτήν την φορά ο Δήμος και να συνεχίσει να είναι το «μαγαζί» των αναθέσεων για λίγους. Ιδίως όταν υπάρχει μια Δημοτική αρχή που καταρρέει διαρκώς. Ίσως είναι η ώρα να δουν όλοι την αλήθεια κατάματα και να αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεων τους.”

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Αφήστε μια απάντηση