Πινγκ-Πονγκ: Στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Παμπαίδων Ατομικών και Διπλών ο Παπαχρυσάνθου Χαρίτων του Α.Σ.Ε.Α.Β.

ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΕΦΤΑ ΝΕΑΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ

0

Το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 στη ΔΕΘ έγινε η προκριματική φάση ατομικού πρωταθλήματος παμπαίδων Β. Ελλάδας. Στην τελική φάση, η οποία θα διεξαχθεί στην Καβάλα 15, 16 και 17 Ιουνίου 2019, πήραν την πρόκριση εφτά νεαροί αθλητές, ένας από αυτούς είναι και ο Χάρης Παπαχρυσάνθου του Α.Σ.Ε.Α.Β. Ο Χάρης θα συμμετέχει και στο διπλό με τον συμπαίκτη του Αποστολίδη Χρήστο. Στην Καβάλα θα ανταγωνιστούν οι 32 καλύτεροι στο ατομικό και τα 16 ζευγάρια διπλού της Ελλάδας για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας 2019.

Από τον Α.Σ.Ε.Α.Β. συμμετέχουν ακόμα οι Αποστολίδης Χρήστος, Κερεμίδης Νίκος, Μπάτσιος Μάριος, Μακρής Φίλιππος,  Πολιανίδης Χρήστος και Στεφανίδης Βασίλης.

Όλοι οι αθλητές μας πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις σημειώνοντας νίκες στους ομίλους, μάλιστα ο Αποστολίδης Χρήστος πρώτευσε στον όμιλο και μπήκε στο ταμπλό των 16 στα nockout για τις προκρίσεις και αφού προηγήθηκε με 2-1 σετ και 9-7 στους πόντους τελικά κάμφθηκε με 2-3 σετ. Ο προπονητής Τσιαλτζούδης Γιώργος έμεινε ικανοποιημένος, αν και μπορούσε να παρουσιάσει ο ΑΣΕΑΒ στην Καβάλα και ομαδικό, αφού ερχόταν και η πρόκριση του Αποστολίδη. Αξίζει να σημειωθεί ο ότι ο Αποστολίδης Χρήστος περνά στην τελική φάση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Στην προκριματική φάση συμμετείχαν 75 αθλητές.

Καλή επιτυχία Χάρη στους τελικούς!

 

Γράψτε την άποψη σας

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.