ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόταση Γ. Λίλτση για τη δημιουργία θεματικών πάρκων στο δήμο Παύλου Μελά

Τη δημιουργία θεματικών πάρκων για να διασκεδάζουν και να αθλούνται οι νέοι και οι νέες του δήμου Παύλου Μελά, όταν η παράταξη «αναΤΡΟΠΗ» αναλάβει τη διοίκηση της περιοχής ανακοίνωσε ο γιατρός και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Λίλτσης.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης στη δυτική Θεσσαλονίκη και ειδικότερα στον δήμο Παύλου Μελά δεν υπάρχει κάποιος πιστοποιημένος χώρος, που να πληροί όλους τους κανόνες ασφαλείας, σύγχρονος και εξοπλισμένος με τα κατάλληλα όργανα, ώστε οι έφηβοι να μπορούν να διασκεδάζουν  και να αθλούνται.

Αφορμή στάθηκε μια επίσκεψή του κ. Λίλτση στο χώρο του Μνημείου των 14 ηρώων εκτελεσθέντων της Ευκαρπίας, όπου ο υποψήφιος δήμαρχος είδε περίπου 20 εφήβους να κάνουν skate και ποδήλατο και να επιδίδονται σε διάφορες επιδείξεις χρησιμοποιώντας αυτοσχέδιες κατασκευές που οι ίδιοι δημιούργησαν και είναι επικίνδυνες.

«Εάν θέλουμε μια νεολαία ενεργή, που δεν θα είναι βυθισμένη στους  καναπέδες, τους υπολογιστές και τα video games θα πρέπει να μεριμνήσουμε, ώστε να δημιουργηθούν ασφαλείς χώροι αναψυχής και διασκέδασης για τους εφήβους μας. Η δημιουργία ενός τέτοιου πάρκου θα μπορούσε να αποτελέσει πόλο έλξης νεαρών ατόμων στην περιοχή μας και από άλλους δήμους» σχολίασε ο κ. Λίλτσης.

Αφήστε μια απάντηση