ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζει το προεκλογικό του πρόγραμμα ο Στράτος Σιμόπουλος

Με ένα πυκνό πρόγραμμα συναντήσεων και επισκέψεων σε υπηρεσίες και φορείς και με παρουσία του σε διάφορα ΜΜΕ, συνεχίζει την προεκλογική του δραστηριότητα ο υποψήφιος της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Στράτος Σιμόπουλος. Χθες επισκέφθηκε εργοστάσιο βιομηχανίας στη ΒΙ.ΠΕ Θέρμης και συναντήθηκε με εργαζόμενους της εταιρείας, στους οποίους παρουσίασε το πρόγραμμα της ΝΔ για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και την μείωση των φορολογικών βαρών.

Στη συνέχεια έδωσε συνέντευξη στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Διαμαντίδη και έπειτα το απόγευμα συναντήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης με στελέχη της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα με αντικείμενο τις ιδιωτικοποιήσεις, την εργατική νομοθεσία και τη μαύρη εργασία. Έπειτα μετέβη στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με κυρίαρχο θέμα την κατασκευή κυνηγετικού σκοπευτηρίου.

Τέλος, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου στην Βεργίνα Τηλεόραση. Αντίστοιχα σήμερα Τρίτη 2 Ιουλίου το πρωί επισκέφθηκε γραφεία τεχνικής εταιρείας και συναντήθηκε με νέους στον Εύοσμο. Το απόγευμα θα δώσει συνέντευξη στο ATLAS TV και στη EURO τηλεόραση.

Αφήστε μια απάντηση