ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βορίδης: Δεν αλλάζει η ημερομηνία των εκλογών στην αυτοδιοίκηση

Να διαλύσει τα «σύννεφα» γύρω από την ημερομηνία των εκλογών σε Δήμους και Περιφέρειες έσπευσε ο Μάκης Βορίδης. Ειδικότερα, ο υπουργός Εσωτερικών και αρμόδιος για τη διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών, απάντησε στην αναφορά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε μια ξεκάθαρη απάντηση για το πότε θα γίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Σχετικά με τις απορίες του κ. Αλέξη Τσίπρα για τον χρόνο διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών η απάντηση είναι απλή: Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στην ημερομηνία που ορίζεται από τον νόμο και η κυβέρνηση δεν προτίθεται να αλλάξει αυτή την ημερομηνία» σημείωσε ο κ. Βορίδης.

Μιλώντας για την τοπική αυτοδιοίκηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογράμμισε ότι θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση το χρόνο που θα γίνουν. «Διάβαζα σήμερα ότι η κυβέρνηση σκέπτεται να μεταθέσει τον χρόνο των αυτοδιοικητικών εκλογών για να γίνουν μαζί τις ευρωεκλογές. Δεν μπορείς να μεταφέρεις τα γκολ ποστ όπως επιθυμείς» τόνισε.

 

Αφήστε μια απάντηση