ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Βορίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε κομματικούς στα τρένα με συστατικές από την σύζυγο του Καμμένου

Στην σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών και στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων αναφέρθηκαν ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή «Σήμερα».

Αναφερόμενος στα όσα αναμένεται να ειπωθούν σήμερα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για την τραγωδία στα Τέμπη, ο Μάκης Βορίδης σημείωσε ότι «θα συζητήσουμε για τα πάντα». Ο υπουργός Εσωτερικών μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ πρόσθεσε δε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει ξεκάθαρη θέση για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων».

«Εμείς στην δική μας κυβέρνηση φέραμε πολλά στοιχεία αξιολόγησης» απάντησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος. «Και εμείς δεν απαξιώνουμε τους συνδικαλιστές, γιατί οι συνδικαλιστές είπαν ότι υπάρχει κίνδυνος στα τρένα και τους αγνόησε ο κ. Καραμανλής», σημείωσε.

«Η μεγάλη συζήτηση είναι αν θέλετε ένα αποτελεσματικό σύστημα αξιολόγησης. Γιατί το σύστημα αξιολόγησης που είχατε και εφαρμόζατε εσείς κ. Τσακαλώτο έδινε 96% αρίστους. Ήταν ένα άχρηστο σύστημα αξιολόγησης». είπε ο υπουργός Εσωτερικών, απαντώντας στον πρώην υπουργό Οικονομικών και βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του, ο Μάκης Βορίδης σημείωσε: «Στην Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων είδατε ποιους τοποθετήσατε;». «Θέλετε να θυμηθούμε», είπε ο υπουργός Εσωτερικών, απευθυνόμενος στον κ. Τσακαλώτο. «Έχετε τοποθετήσει κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, που μάλιστα έφερναν συστατικές επιστολές από την σύζυγο του κ. Καμμένου», υπογράμμισε.

 

Αφήστε μια απάντηση