Ξεκινά η Διαβούλευση για τη Μελέτη Οικονομικής Βιωσιμότητας του Μητροπολιτικού Πάρκου Παύλου Μελά

0

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης θέτει σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο της μελέτης «Οικονομικής Βιωσιμότητας Μακροπρόθεσμου Στρατηγικού Πλάνου Δράσης του Μητροπολιτικού Πάρκου Παύλου Μελά (ΜΠΠΜ)».

Η εν λόγω μελέτη παρουσιάζει μια σειρά προτάσεων αναφορικά µε τις δραστηριότητες που μπορούν να ενταχθούν στο ΜΠΠΜ και να συνεισφέρουν στη βιωσιμότητά του σε βάθος χρόνου και εντός του πλαισίου του οράματος, των αξιών και των κατευθύνσεων των φορέων χάραξης πολιτικής, ώστε να διασφαλίζεται συνεχώς η ποιότητα των υπηρεσιών του στους δημότες.

Ως εκ τούτου, προβλέπει σενάρια οικονομικής βιωσιμότητας του εγχειρήματος τα οποία θα εξεταστούν από το Δημοτικό Συμβούλιο μαζί με τις παρατηρήσεις που θα υποβληθούν στη διάρκεια της διαβούλευσης. Στο πλαίσιο αυτό, καλείται να συμμετάσχει στη δημόσια διαβούλευση κάθε κοινωνικός εταίρος και κάθε ενδιαφερόμενος, καταθέτοντας τις προτάσεις του για την όποια βελτίωση των προβλέψεων του σχεδίου.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15.00. Κάθε ενδιαφερόμενος/νη μπορεί να λάβει γνώση του περιεχομένου της μελέτης που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου, στη διεύθυνση https://pavlosmelas.gr/mppm_meleti_viosimotitas_sep2020/  και στη συνέχεια, να υποβάλλει προτάσεις εγγράφως ή ηλεκτρονικά. 

Γράψτε την άποψη σας

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.